Your product has been added on cart !
Coș de cumpărături

Coșul pentru cumpărături este gol !

  • Canapea Be Stylish Piele Naturala Prestige G304 + Taburet + 2 Perne picture - 1
  • Canapea Be Stylish Piele Naturala Prestige G304 + Taburet + 2 Perne picture - 1

Canapea Be Stylish Piele Naturala Prestige G304 + Taburet + 2 Perne

Cod produs: ETP053

16.378,00 Lei

La comandă

Livrare estimata: 9 - 23 august Termenul de livrare afișat este estimativ și poate varia.

Cantitate
Plata în rate
Garanție 24 luni
Retur în 14 zile
Descriere

Rafinamentul si confortul sunt atributele care descriu cel mai bine canapeaua Be Stylish.

Aceasta are dimensiuni generoase, forme pline, special proiectate pentru a va oferi maximum de confort.

Tapiteria din piele îndeplinește două roluri importante și anume, îi asigură produsului durabilitatea în timp, dar îi conferă și un aspect deosebit.

Completați amenajarea din livingul vostru cu o canapea versatila și cu design multifuncțional care va contribui la o ambianță plăcută și relaxantă.

Are un aspect atemporal, astfel că, indiferent de câte schimbări faci în living, va arăta la fel de bine.

Material: Integral Piele naturala (Prestige +)

Despre pielea naturala Prestige +: este o selectie de piei moi si rezistente, tabacite si vopsite cu un colorant natural de anilina pentru a obtine materialul de tapitat cu proprietățile dorite si se imparte in 3 categorii:

  • Pieile Prestige + (K) sunt rafinate in procesul de lustruire blanda, manuala, care le ofera un aspect unic, pufos si durabilitate ridicata. Tabacirea manuala a pielii de catre mesteri priceputi confera fiecarei piese un caracter unic. In cazul pieilor Prestige + (K) sunt posibile usoare diferente de culoare a suprafetei, care sunt rezultatul lustruirii manuale.
  • Pieile Prestige + (R) isi datoreaza moliciunea si stralucirea luxoasa procesului de lustruire neteda si epilare cu ceara a suprafetei. Procesele de rafinament la care sunt supuse pieile Prestige + (R) le fac sa se caracterizeze prin estetica inalta a suprafetei si durabilitate indelungata. Tabacirea si vopsirea manuala confera pielii un caracter unic, iar posibilele diferente de nuante ale pieselor individuale subliniaza participarea muncii manuale la producerea lor.
  • Pieile Prestige + (G) au o corectie redusa, astfel incat au caracteristici vizibile, tipice ale pielii naturale, precum: cicatrici, intepaturi de insecte, vene si alte caracteristici. Finisajul lor moale semi-anilina cu efect Vintage confera pielii o senzatie deosebita moale si un aspect bogat.

Dimensiune: 247/106/ 85 h cm

Inaltime pana la sezut: 45 cm

Adancime sezut: 50 cm

Dimensiune taburet: 87/62/42 h cm

Sunt incluse cele 2 perne decorative din piele, una cu dimensiunea de 40x40 cm, iar cea de a doua cu dimensiunea de 60x60 cm.

Opinii (0)
0
Recenzii clienti (0)
Recenzia ta
Intrebari si raspunsuri (0)
Intrebari si raspunsuri (0)
Intrebarea ta
Ultimele produse vizualizate