Fever 2 | kalenda.ro

Living Fever 2 Stejar Sonoma

Pretul vechi: 2.463,00 lei
2.093,55 lei
Discount: 369,45 lei (15%)
BRW1025B

Livarare 4-5 saptamani!

Favorite

Living modern, elegant, realizat din Pal melaminat cu fronturi din MDF lucios.

Dimensiuni: 280/50 cm

Sistemul de iluminat este inclus in pret!

Modulele se pot comanda si separat!

Tocmai am cumparat aceasta mobila si este superba. Credeti ca aceasta masa se potriveste cu ea?
https://www.catalomat.ro/jysk/pliant-nou-de-joi-19-10-2017/
kalenda.ro
Ne bucuram ca va place. Va recomandam masa Ronald
Buna ziua!
Foarte frumoasa mobila.
M-ar interesa ,daca aveti pe alb dar sa nu fie materialul acela lucios?
Va aduc la cunostiinta ,ca am primit mobila comandata,model Fever 2 si sunt foarte incantata,nu am cuvinte sa va multumesc pentru tot ! Incep cu dumneavoastra,care sunteti foarte draguta,sincera si profesionista,cu doamna dispecer care a vorbit foarte frumos ,cu domnul curier care a fost extraordinar de amabil si inchei cu produsul final,mobila,pe care am asamblat-o in doua persoane,neprofesioniste,in doar 4 ore si careia,desi i-am cautat defecte,lovituri,etc,nu i-am gasit.Intr-un cuvant ,ma bucur enorm de alegerea facuta si va felicit pentru felul profesionist in care tratati clientul ! Va doresc o zi frumoasa si la cat mai multi clienti !
Cu respect,Cornelia Stoicescu.
Am comandat aceasta mobila in Bucuresti. Livrarea a fost facuta exact in timpul discutat inaintea achizitiei, iar cele doua persoane cu care am vorbit la telefon au fost foarte amabile. Mobila este exact ca in poze, raport/calitate pret foarte bun (am vazut-o la un pret mai mare in Bucuresti).
Am comandat acest set de mobilă, sunt extrem de mulțumit, nu m-am așteptat să arate exact ca în imaginea de prezentare. Mulțumesc Kalenda, și voi apela cu încredere de fiecare dată când voi dori mobilă.
Scrie un comentariu