Living Linate
CEL MAI VANDUT

Living Linate 1

Pretul vechi: 4.773,00 lei
4.057,05 lei
Discount: 715,95 lei (15%)
EXT303
+

Produs disponibil la comanda cu livrare 5-7 saptamani!

Favorite

Mobilier in stil modern, minimalist cu linii simple si maner frezat in cant.

Colectia modulara Linate, se remarca prin fronturile alb lucioase si prin insertia subtila de culoare stejar trufa.

Gama larga de module, ofera posibilitatea de a mobila diferite tipuri de incaperi.

Material: PAL melaminat si MDF lucios (usi)

Dimensiune: 415/42/194,5 h cm

Culori disponibile: alb si stejar trufa

Pretul nu include masuta !

Am cumpărat aceasta mobila Linate in Octombrie . Arată exact ca in poza formatul mi-a plăcut tare mult dar in schimb este de foarte proasta calitate! Blatul de la măsuță tv nu este lucios nici de la celălalt corp mai lung . L -am primit deja ciubit și partea laterala care chiar se vede este ciupit! După doua zile m-am trezit cu una din uși căzută. Balamalele sunt de proasta calitate a trebuit sa cumpăr alte balamale iar la montare a trebuit sa băgăm cepuri din lemn in găuri ca sa montam noile balamale pt. Ca rumegușul este de calitate slaba! Itr-un cuvânt nu merita banii dați pe ea! Ar trebui Staful de la Kalenda sa le transmită celor din Polonia sa facă mobila de calitate fiindcă romanii care o cumpara muncesc pt. banii care ii dau pe ea. Eu personal sunt dezamagita! Nu recomand!
Are intr-adevar o folie de protectie care trebuie data jos dar dupa aceea este superba!
kalenda.ro
Multumim!
Atentie ca se desprinde laminatul lucios de pe aceasta mobila.
Se exfoliază! Nu recomand!!!
Mobilierul arata bine, este functional si are un pret foarte bun (usi MDF lucios). Am avut niste probleme, dar am inteles ca era un defect de productie iar cei de la departamentul online l-au remediat prin inlocuire intr-un timp rezonabil.
Calitate foarte slaba, dupa nici un an se dezlipeste folia alba lucioasa de pe MDF. Nu recomand nici dusmanilor!
Mobila are un design deosebit, elegant, iar livrarea intr-un timp scurt DAR, mobila totusi, de o calitate foarte slaba. Am primit bucati ciobite, la usi pe interior, iar la dulapul mare in lateral, ciobit ft vizibil. Se monteaza foarte greu, avand in vedere ca e subțire palul si materialele folosite. Mare atentie la montarea bucatilor de lemn maro la usi, s-a omis informarra cl pe schiță a faptului ca desi sunt cate 2 bucati maro ptr 2 usi, au lungimi diferite, iar daca ati montat bucata lemn cu 2 cm, mai scurt la alta usa, o sa va stresati pana sa elucidati de unde nepotrivirea, sunt aprox 2 cm dif, conteaza.
Sistemul de reglare al usilor este unul slabut, dificil, sunt prea putine detalii despre un reglaj reusit.
Am luat mobila living pe module, la pret redus, aprox 3000 lei cu transport (100 lei tr)
Avem emoții despre cum se va comporta in timp. Am citit despre politica de retur, dar produsul a fost achiziționat cu gandul de a-l folosi intr-o camera recent renovata, cu lucruri gandite special pentru aceasta mobila. In urma unor astfel de neplaceri ar putea lua in considerare staff-ul Kalenda sa ofere servicii /produse compensatorii clientilor care primesc produse cu defecte.
Sper sa fie de folos si altora recenzia mea.
Numai bine!


calitate nepermis de slaba! Dupa nici un an la absolut toate fronturile s-a dezlipit folia alba care inveleste rumegusul presat. Asteptare pt noile fronturi din Polonia cateva luni. Serviciul clienti deplorabil.
E o mare problema cu Linate. Se desprinde laminatul lucios de pe toata mobila Linate.
Sunt foarte seriosi, iar mobila este de o calitate foarte buna ....
Sport in continuare :)
Scrie un comentariu