Saltea Bio Memory Cocos
NOU

Saltea Bio Memory Cocos

1.050,00 lei
KAL055D
+

Produs disponibil la comanda cu termen de livrare 7-12 zile.

Favorite

Daca iti doresti o saltea de pat din spuma cu memorie, fara arcuri, nici prea moale, nici prea ferma, cu suport excelent pentru spate, salteaua Bio Memory Cocos este salteaua ideala. Intruneste toate conditiile si te ajuta sa ai un somn odihnitor.

Aceasta saltea este ideala pentru absolut toate tipurile de dormit deoarece are o fermitate usor peste medie - spre ferma. Suficient de ferma pentru dormitul pe spate dar si suficient de moale pentru dormitul pe lateral sau pe burta.

Fibra de cocos - 2 cm sunt fibre ecologice recoltate din coaja nucilor de cocos, care formeaza un strat de 2 cm, foarte aerat si flexibila in acelasi timp. Are rolul de ventilare accelerata a intregului nucleu, de a consolida structura saltelei dar mai ales de reglare a temperaturii si umiditatii intregii saltele.

Husa: cu fibre de Bambus, este foarte placuta la atingere, aspectuoasa, de culoare alb cu imprimeuri verzui, cu tesatura speciala pentru o foarte buna aerisire, este usor detasabila, prevazuta cu fermoar si este lavabila la 30 de grade.

Structura:

Fata: Husa Bambus matlasata in interior cu 2 cm de spuma Memory

Baza din spuma poliuretanica Best Cell 3038 - 12 cm + 2 cm strat de cocos + 4 cm spuma poliuretanica Best Cell Memory D50

Dos: Husa Bambus matlasata cu vata poliester.

Inaltime totala: 21 cm