Coltarele reprezinta unele dintre piesele centrale de mobilier dintr-o casa, dar nu multi oameni le apreciaza la adevarata lor valoare, chiar daca ele sunt ideale pentru copii si se potrivesc in orice incapere. Daca te numeri printre cei care nu apreciaza coltarele, speram sa-ti schimbam perceptia despre aceste obiecte de mobilier. Iata, in continuare, cinci motive pentru care merita sa iubesti coltarele.

Solutia ideala ideale pentru extra spatiu de depozitare

De regula, coltarele sunt concepute in asa fel incat sa aiba un spatiu de depozitare generos, aspect care este extrem de util mai ales in locuintele de mici dimensiuni. In coltare poti depozita diverse obiecte, de la lenjerii de pat, paturi si cuverturi, pana la tacamuri, reviste, carti si jucariile copiilor.

Se asorteaza usor

Coltarele se asorteaza foarte usor cu alte piese de mobilier. De exemplu, in fata unui coltar poti aseza o masa de cafea sau una pentru servit masa, ori mai multe scaune tapitate. De asemenea, un coltar se potriveste foarte bine atat cu obiecte rotunde, clasice, cat si cu piese moderne, caracterizate de unghiuri si linii drepte.

Adora multimile

Coltarele sunt foarte utile daca ai fost multi musafiri care au nevoie sa stea jos undeva. Daca obisnuiesti sa organizezi petreceri sau intalniri cu multi oameni, atunci unul sau mai multe coltare reprezinta o solutie buna pentru momentele cand invitatii cauta sa se odiheasca.

Confort, confort, confort

Confortul este unul dintre marile avantaje ale unui coltar. Clasic sau modern, un coltar de calitate emana confort, indiferent daca partea pentru sezut este confectionata din piele sau din diverse materiale textile. Te sfatuim ca inainte sa cumperi un coltar sa testezi mai multe astfel de produse, astfel incat sa poti sa-ti dai seama care ti se potriveste mai bine, atat din perspectiva confortului, cat si a stilului dorit.

Functionalitate pentru spatii ciudate

Daca apartamentul tau sau casa in care locuiesti are un desing mai ciudat, atunci un coltar este exact piesa de mobilier de care ai nevoie ca sa umpli spatiile cu dimensiuni neconventionale, cum ar fi holurile foarte inguste si lungi. Totodata, un coltar scoate in evidenta perfect spatiile foarte mici, precum colturile din sufragerie sau bucatarie. Asadar, decat sa nu folosesti un spatiu, mai bine alege sa-l umpli cu un coltar modern, modular.