Mobilier living Dinaro

Fie ca este vorba despre un apartament de mici dimensiuni sau de o casa impunatoare, livingul este unul dintre cele mai importante spatii dintr-o locuinta. Este camera in care intreaga familie petrece o buna parte a timpului liber si, de asemenea, este locul in care se aduna musafirii. De aceea, este importanta alegerea unor piese de mobilier care creeaza o atmosfera placuta, primitoare.

Daca esti in etapa in care urmeaza sa iti amenajezi locuinta sau pur si simplu vrei sa redecorezi sufrageria, trebuie sa tii cont, in primul rand, de calitate. Incearca sa gasesti un echilibru intre frumusete, design si calitatea materialelor alese. In afara de aceste aspecte esentiale, exista mai multe criterii pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand alegi mobila pentru living.

Gandeste-te la modul in care va fi folosit livingul

Care sunt activitatile pe care le vei face in camera de zi? In cazul in care livingul va fi locul in care se va aduna toata familia la finalul zilei, vei avea nevoie de mobilier robust, rezistent la pete, mai ales daca e vorba de copii mici. In schimb, daca aceasta incapere va fi folosita doar ocazional, poti opta pentru mai multe piese fragile, realizate din tesaturi delicate.

Combina cu atentie piesele de mobilier (canapele, coltare, scaune, masuta)

Cele mai multe camere de zi sunt mobilate cu un model de canapele, fotolii, o masa principala si, eventual, o masuta de cafea, precum si cu o biblioteca, acolo unde permite spatiul. Pentru inceput, incearca sa le alegi pe acestea, pentru a nu incarca livingul prea mult.

Fiecare piesa de mobilier din camera de zi ar trebui sa vina in completarea celorlalte. In caz contrar, camera va arata haotic si va da impresia ca nu este deloc organizata. Daca ai ales deja o anumita tema de design interior, cum ar fi stilul traditional sau cel modern, orienteaza-te catre piese care se potrivesc cu aceste caracteristici.

Umple camera cu accente de culoare

Pe langa mobilierul de baza care acopera necesitatile fiecarei persoane in parte, adauga si piese de accent, precum un taburet colorat sau un scaun deosebit. Acest spatiu poate fi, de asemenea, o zona de relaxare suplimentara atunci cand ai musafiri. Cateva perne extravagante, o draperie speciala si un tablou sunt doar cateva dintre variantele pe care le ai la dispozitie pentru a inveseli camera.

Alegerea mobilierului pentru living, indiferent ca este vorba despre canapele, scaune, coltare extensibile sau diverse corpuri, poate fi o activitate distractiva daca stii cum sa iti organizezi lucrurile si pe ce criterii sa te bazezi. Asigura-te ca vei tine cont de sfaturile prezentate mai sus si, astfel, vei putea sa transformi o incapere banala in livingul pe care l-ai visat intotdeauna.