living-room-2037945_1920.jpg

Sursa foto: pixabay.com

Esti o persoana sociabila, extrem de activa si dornica de cat mai multe interactiuni, dar casa in care locuiesti nu-i imbie pe altii sa te viziteze mai des? Nu te ingrijora, deoarece este foarte simplu sa-ti transformi locuinta intr-un loc mai primitor pentru invitati. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti lasi imaginatia libera si, de asemenea, sa faci anumite modificari in privinta mobilierului.

Adauga mai mult confort

Daca dispui de suficient loc in living, alege o canapea mare, clasica sau moderna, dintr-un material textil care sa te imbie sa stai in ea. In cazul in care nu ai suficient spatiu, dar vrei ca invitatii sa se bucure de confort si socializare, opteaza pentru un coltar modular sau un coltar extensibil. Adauga cat mai multe perne canapelei sau coltarului tau, pentru un plus de confort, in care invitatii sa se poata „cuibari" cu usurinta. In functie de stilul locuintei tale, al incaperii si al canapelei sau coltarului, completeaza spatiile cu perne simetrice ori cu perne cu volume si dimensiunii diferite. Adeptii stilului eclectic adora combinatiile de culori si forme, care genereaza extra energie intr-o incapere.

In afara canapei ori a coltarului, poti adauga in living un covor patrat sau oval, dintr-un material moale, care sa fie extrem de placut la atingere. Un astfel de covor va „lega" toate elementele din incapere, va „aerisi" spatiul si va contribui categoric la o crearea unei atmosfere mai relaxate, ceea ce ii va determina pe oaspetii tai sa-ti aprecieze suplimentar locuinta.

Adu bucataria in sufragerie

O sufragerie deschisa este ideala pentru integrarea bucatarie. Nu este nevoie sa fie ceva complicat. Ai nevoie doar de cateva corpuri de mobilier, de un blat generos si de electrocasnice. Un mobilier de bucatarie modular, in care piesele exploateaza la maximum orice suprafata, se potriveste perfect pentru un spatiu care imbina livingul si pregatirea mesei. Poti adauga si un corp distinct de mobilier, cu 2-3 sertare, pe care il poti transforma intr-un mini bar, pentru ca invitatii tai sa se bucure la maximum de clipele petrecuta impreuna cu tine.

Ajusteaza luminile

Lumina artificiala este la fel de importanta pentru un spatiu ca lumina naturala. Daca vrei sa-ti impresionezi invitatii si creezi senzatia unui loc primitor, o solutie ar fi sa inlocuiesti o parte dintre obiectele traditionale de iluminat din living, cu unele speciale. Prin urmare, un lampadar decorativ cu LED sau un lampion din lemn reprezinta o varianta foarte buna pentru o atmosfera de vis la tine in sufragerie.