Una dintre cele mai bune decizii pe care poti sa le iei daca decizi sa-ti inlocuiesti mobilierul din dormitor este sa alegi piese albe, deoarece se potrivesc indiferent de stilul arhitectural al locuintei tale. Piesele albe de mobilier ajuta dormitorul sa para simplu, curat si ordonat si, de asemenea, nu „invadeaza" spatiul. In plus, mobilierul alb pune in valoare celelalte obiecte din incapere si asigura o continuitate estica a spatiului. Descopera, mai jos, cateva sugestii de obiecte de mobilier alb, astfel incat dormitorul tau sa devina spatiul preferat din locuinta.

Canapea sau fotoliu

Adauga, in fata patului, o canapea alba, ingusta si inalta sau alege un fotoliu tapitat, care combina elemente moderne si clasice, pentru unul dintre colturile mai libere din dormitorul tau. Combina canapeaua sau fotoliul cu o lenjerie de pat alba din bumbac, peste care poti sa pui o cuvertura deschisa la culoare, astfel incat sa se combine bine cu celelalte nuante din incapere

Cadru de lemn ori din fier forjat

Un pat cu un cadru din lemn sau din fier forjat reprezinta un element tranditional, dar care se adapteaza eficient la orice stil. Daca iti doresti un pat cu adevarat clasic, orienteaza-te catre unul cu o tablie inalta si tapitata. Cantareste foarte bine inainte sa alegi cadrul de pat pentru dormitorul tau.

Obiecte mici, dar extrem de utile

In cazul in care nu vrei sa-ti incarci dormitorul cu obiecte albe de mari dimensiuni, poti sa optezi sa adaugi mai multe piese mici si albe de mobilier, extrem de utile nu doar din punct de vedere estetic, ci si functional. In functie de spatiul disponibil in dormitor, ai putea sa decizi sa adaugi o comoda sau doua. Totodata, in peisaj s-ar putea incadra foarte bine si un taburet foarte confortabil din piele, alaturi de o masuta de cafea din sticla, cu cadru din lemn sau metalic, de culoare alba. Mai mult, daca doresti, poti sa montezi doua rafturi direct pe peretii dormitorului, pentru extra spatiu de depozitare. Nu in ultimul rand, cateva decoratiuni albe, precum o statueta din ceramica, o rama foto, o vaza metalica sau un cufar, pot infrumuseta radical dormitorul.