Atunci cand ai in vedere redecorarea casei, in mod cert este util sa te gandesti la toate aspectele. Daca esti genul de persoana care primeste multi musafiri sau careia ii place sa se bucure de un somn odihnitor noaptea, atunci o canapea extensibila poate fi cea mai potrivita solutie.

O canapea extensibila te poate ajuta mai mult decat ai crede. Uneori poate ca avem nevoie de mai mult spatiu, iar alteori avem nevoie sa gazduim pe cineva. Este important sa stii ca pentru fiecare situatie in parte, solutiile se afla intr-un singur produs cu atat de multe optiuni de utilizare.

O canapea simpla, care nu are posibilitatea extinderii, nu iti va oferi aceleasi avantaje ca o canapea extensibila. Faptul ca te poti bucura de o intreaga suprafata desfasurata, pe care mai apoi sa o poti ascunde, este un mare plus in ceea ce priveste mobilarea moderna. Fireste, extensia iti ofera posibilitatea de a micsora suprafata canapelei, insa iti va oferi in acelasi timp tie libertatea de a decide daca aceasta este solutia cea mai buna pentru tine. Din acest punct de vedere, o canapea simpla, normala, nu te va putea ajuta in acest sens, aceasta ramanand in pozitia sa statica pentru intreaga durata de folosire.

Ce ar trebui sa ne ofere canapeaua perfecta?

Spatiu. Canapeaua extensibila nu iti ofera doar spatiu in plus pentru tine. Stim cu totii cat este de importanta o solutie urgenta de gazduire. Cu o astfel de canapea, poti sa iti astepti linistit prietenii in vizita si sa te bucuri de prezenta lor si peste noapte. Chiar daca locuiesti intr-o garsoniera sau intr-un apartament cu mai multe camere, este util sa ai la indemana o astfel de canapea. Poti sa oferi astfel vizitatorilor tai sansa de a nu dormi intr-un spatiu restrans si nici intr-unul lipsit de confort.

Confortul. O canapea extensibila nu se va compara cu un pat pliant din punct de vedere al confortului. Un pat pliant sau o saltea gonflabila reprezinta solutii de urgenta, in mod clar. Insa niciuna dintre acestea nu le va oferi oaspetilor tai confortul dorit. Asa ca ,gata cu schimbarile de paturi si cu compromisurile de a le ceda celorlalti spatiul tau de dormit! Canapeaua extensibila este solutia potrivita si economica pentru astfel de situatii. Tot din aceasta categorie face parte si experienta avuta, deoarece o canapea nu iti ofera doar un spatiu unde sa te odihnesti, ci o adevarata experienta, care trebuie sa fie resimtita cat mai confortabil cu putinta. In acest sens concura materialele, finisajele, captuseala si celelalte elemente care pot transforma canapeaua intr-un veritabil spatiu alocat odihnei zilnice.

Aspectul. O canapea poate fi aleasa si in functie de acest considerent, deoarece frumusetea unui produs ajuta uneori ca acesta sa se vanda practic singur. Suntem convinsi in mod vizual cu mult mai usor decat daca am auzi o multitudine de specificatii tehnice. Daca produsul arata impecabil, potrivit dorintelor noastre, atunci este foarte usor ca acesta sa ne convinga sa il cumparam. Stiati ca un om are capacitatea de a vizualiza in timp real o sectiune imaginara a alaturarii unor produse? Spre exemplu, o mama va putea sa pozitioneze in minte cum va arata camera bebelusului, iar un tanar va sti cum vrea sa arate mobila sa de dormitor si cum anume se va integra aceasta in peisajul final.

O canapea extensibila este o modalitate utila de mobilare a casei, deoarece aduce cu sine toate aceste avantaje enumerate mai sus. Alegerea se face deseori in baza acestor considerente, urmand ca motivul final sa fie pretul produsului, dar si in acest caz exista nenumarate optiuni avantajoase din care se poate alege.