Principalele avantaje ale canapelelor si coltarelor din piele naturala

Cei care aleg canapele din piele naturala stiu ca aceasta va fi piesa centrala a incaperii, in jurul careia se va putea amenaja camera. O canapea din piele naturala sau un coltar din piele cu un design minimalist are toate sansele sa aduca o nota de bun gust, rafinament si lux caselor, birourilor sau receptiilor hotelurilor.

Trendul in materie de canapele din piele naturala este axat pe piese de mobilier minimaliste, in culori neutre, sau culori calde, care sa aduca o atmosfera primitoare incaperii. In functie de locul in care va fi amplasata canapeaua, dimensiunile acesteia pot varia. Cu toate acestea, exista deseori un impediment in achizitionarea unei canapele din piele – spatiul disponibil in camera.

Pornind de la aceasta realitate, am adus la Kalenda diferite modele de canapele din piele naturala si coltare minimaliste, de diverse dimensiuni si culori. Astfel, oferta noastra poate satisface atat dorinta de a mobila o incapere mica, cat si pe aceea de a pune in evidenta si a aduce impreuna multi oameni intr-un spatiu aerisit, unde coltarul din piele este la loc de cinste.

Canapelele de piele sunt durabile

Pielea naturala are marele avantaj de a rezista foarte bine in timp. Canapelele din piele isi pastreaza textura lucioasa mereu, cata vreme sunt intretinute. Spre exemplu, este important sa fie plasate intr-un loc in incapere unde nu sunt expuse direct la soare. Astfel, pielea nu se va crapa si va rezista excelent trecerii timpului. Din acest motiv, un astfel de obiect de mobila reprezinta o investitie in timp, spre deosebire multe de alte tipuri de canapele.

Canapelele si coltarele din piele se potrivesc si persoanelor cu alergii

Un mare avantaj – poate mai putin cunoscut – al acestor piese de mobila este ca se potrivesc perfect persoanelor alergice la parul de animale si la acarieni. Se pot curata foarte usor, iar suprafata neporoasa nu permite pastrarea parului de animal in interior. Spre deosebire de alte materiale, cu aderenta mai mare, canapelele din piele naturala inseamna un motiv in minus de ingrijorare pentru persoanele cu alergii.

Pielea naturala nu retine mirosul de fum de tigara

In cazul in care canapeaua din piele este amplasata intr-o incapere unde se fumeaza, aceasta nu va fi afectata pe termen lung. Cu o simpla solutie de curatare – pe baza de otet sau un detergent special de curatare pentru piele – si aerisire corespunzatoare, canapeaua nu va retine pe termen lung mirosul neplacut de tigara.

Coltarele din piele sunt confortabile

Coltarele din piele naturala isi mentin in timp forma si sunt mereu confortabile. Mai mult, in timp, pielea naturala devine mai moale si mai fina la atingere, fara a se deforma, fara a crapa sau a arata semne de uzura.

Canapeaua din piele naturala se curata usor

Canapelele din piele naturala se pot curata de praf cu o carpa uscata sau umeda, iar atunci cand vrei sa cureti mai temeinic, recomandam sa folosesti produse specifice pentru curatarea mobilei din piele naturala. De cele mai multe ori, insa, o simpla carpa uscata sau umeda va rezolva problema. O piele mai dura nu retine lichidul atunci cand se intampla un accident si se varsa ceva pe canapeaua cea noua. Pur si simplu stergi cu o carpa uscata si lichidul este inlaturat.

Canapelele din piele naturala sunt mereu la moda

Un mare avantaj al acestor canapele este ca sunt mereu in trend, aduc un look mereu modern. Indiferent cum amenajezi incaperea, canapeaua din piele aduce un plus de eleganta si poate fi punctul central al camerei sau se incadreaza perfect cu restul mobilei.

Realizate din materiale durabile, canapelele din piele naturala de la Kalenda vin in mai multe nuante de culoare si in modele cu un design atragator, potrivite atat in spatii clasice si moderne, cat si minimaliste. Majoritatea modelelor pot fi folosite si pentru musafiri, fiind extensibile.

O canapea din piele este o investitie pe termen lung, o piesa de mobilier ce va fi admirata de mai multe generatii si – de ce nu? – chiar un prilej de conversatie.