Mobila de bucatarie moderna

Fara indoiala, bucataria este una dintre cele mai importante camere dintr-o casa. O bucatarie mobilata in mod practic si eficient creeaza un mediu social perfect pentru a petrece timpul liber impreuna cu familia si prietenii apropiati. In plus, mobilierul ales pentru aceasta incapere are un impact mare asupra stilului si design-ul pe care il capata intreaga locuinta, fiind un punct cheie din casa. Indiferent ca este vorba despre amenajare bucatarie mica sau, dimpotriva, despre amenajare bucatarie cu living intr-o varianta moderna, decorarea acesteia are la baza preferintele si nevoile fiecarei persoane in parte, dar si caracteristici esentiale precum calitatea si confortul.

Pentru a gasi mobilierul de bucatarie ideal, este important sa te gandesti de la bun inceput cam ce iti doresti si in ce tipar vrei sa te incadrezi in ceea ce priveste culorile, materialele, textura si formele. De asemenea, ar trebui sa ai in vedere spatiul pe care il ai disponibil si bugetul necesar pentru toate aceste lucruri.

Pe piata de profil din Romania exista o gama foarte variata de modele pentru mobilierul de bucatarie (atat clasice, cat si moderne), precum si nenumarate obiecte si accesorii utile in viata de zi cu zi. Masa si scaunele, corpurile modulare, un mini bar si variantele de insule de bucatarie sunt doar cateva dintre lucrurile uzuale dintr-o bucatarie. Cu o multime de optiune aflate la dispozitie, nu este deloc complicat sa alegi mobila de bucatarie perfecta daca respecti o serie de reguli de baza.

Dimensiunea si spatiul de lucru existent

Trebuie sa iei in considerare spatiul disponibil si forma camerei inainte sa optezi pentru un anumit model de mobilier pentru bucatarie. Automat, intr-o camera de mici dimensiuni se potrivesc piesele cu linii simple, nu foarte mari, care sa umple spatiul in mod corespunzator. Ai nevoie de corpuri de depozitare sau preferi ca bucataria sa fie cat mai aerisita? Iti doresti o zona de bar? Inainte de a cumpara mobilier suplimentar, incearca sa decorezi spatiul cu piese esentiale de mobilier, pentru a nu incarca prea mult camera. Un sfat util pentru amenajarea unei bucatarii mici este de a cauta mobilier functional, care utilizeaza zonele de depozitare pe verticala, mai degraba decat o orizontala. In schimb, o bucatarie mai spatioasa ofera mai multa flexibilitate.

Necesitati

Atunci cand incepi cautarile pentru mobilierul de bucatarie, este bine sa stii ca mobilierul variaza si in functie de utilizarea preconizata a incaperii. De exemplu, daca locuiesti singur(a) si nu obisnuiesti sa ai multi musafiri, nu ai nevoie de o masa de bucatarie mare. Pe de alta parte, daca iti place sa fii inconjurata de prieteni si organizezi frecvent petreceri, o sa ai nevoie de o multime de scaune pentru oaspeti. In plus, daca e vorba despre o familie cu copii mici, nu este recomandat mobilierul de sticla pentru bucatarie.

Buget pentru mobilierul de bucatarie

Fie ca ne place, fie ca nu, bugetul este unul dintre principalele criterii de selectie pentru mobilierul de bucatarie. De multe ori, acesta este destul de costisitor, dar investitia in anumite piese de calitate se amortizeaza pe termen lung. In cazul in care bugetul este mare, poti cumpara dulapuri de bucatarie din lemn masiv sau mobilier bucatarie cu insula, un obiect din ce in ce mai apreciat in acest domeniu.

Indiferent de stilul ales, de amenajare bucatarii moderne sau clasice, la Kalenda exista mai multe optiuni de mobila de bucatarie la preturi accesibile. Iti oferim produse de calitate, realizate in una dintre cele mai mari fabrici de mobilier din Europa.