Viata ta se imparte, de regula, intre serviciu si acasa, asa ca este foarte important ca in caminul tau sa te simti cu adevarat confortabil si relaxat. Prin urmare, alege sa-ti utilezi locuinta cu obiecte de mobilier care contribuie semnificativ la imbunatatirea starii tale de bine din fiecare zi. Noi venim in intampinarea ta cu diverse sugestii de piese de mobilier care te vor ajuta sa duci o viata buna, cu cat mai putine griji.

Canapea moderna sau coltar modular

Alege o canapea moderna, in culori deschise, cu linii drepte si, mai presus de toate, care sa fie extrem de confortabila. Totodata, incearca sa te decizi asupra unei canapele care sa-ti transforme livingul intr-un spatiu mai prietenos, atat pentru tine, cat si pentru eventualii musafiri. Tine cont ca o canapea care sa contribuie la starea ta generala de bine ar fi indicat sa se incadreze perfect in sufragerie, atat din punct de vedere al arhitecturii spatiului, cat si in ceea ce priveste potrivirea cu celelalte piese de mobilier. Daca nu dispui de suficient de mult loc pentru o canapea generoasa, mergi pe o varianta inteligenta si opteaza pentru un coltar modular, pe care il vei aprecia inca de la inceput pentru design si functionalitate.

Cadru de pat

Mobilierul de dormitor are ca piesa centrala patul. Asa ca ar fi bine sa alegi patul perfect, daca doresti sa te simti confortabil si relaxat. Salteaua, pernele si lenjeria de pat sunt esentiale pentru odihna ta, dar la fel de important este si cadrul patului, indiferent ca inclini spre o varianta clasica, din lemn, sau catre una moderna, din fier forjat. Daca iti doresti ca patul sa nu intre in „competitie" cu restul pieselor de mobilier din dormitor, alege un cadru alb.

Fotolii sau scaune tapitate

Vrei sa-i dai culoare si volum livingului tau? Atunci opteaza pentru doua scaune sau fotolii tapitate, pe care sa le asociezi unei canapele elegante si unei mese mari, pozitionata in partea centrala a sufrageriei. Incearca niste scaune sau fotolii cu un design aparte, care combina elemente clasice si moderne, cum ar fi curbele cu liniile drepte.

Pentru un dormitor limitat ca dimensiuni, ai putea sa pastrezi un singur fotoliu sau un scaun tapitat, pe care sa-l asezi intr-un colt din incapere. O astfel de piesa de mobilier este foarte utila pentru momentele in care vrei sa citesti in liniste ori pentru o discutie privata cu o alta persoana.