Comoda cu sertare perfectă poate fi mai mult decât un simplu loc practic pentru depozitarea hainelor, accesoriilor sau pentru plasarea ramelor foto. Poate fi, de asemenea, o piesă centrală de mobilier care adaugă caracter și eleganță interiorului casei tale. 

 

Înaltă sau scundă, îngustă sau foarte lată, o comodă cu sertare este un plus incredibil într-un dormitor, cât și în living. A fost concepută în mod tradițional pentru depozitarea hainelor, în special a îmbrăcămintei de mici dimensiuni, precum lenjerie și șosete, cât și a altor articole care nu sunt de obicei atârnate sau depozitate într-un dulap înalt.

 

Iată câteva lucruri despre ce să iei în considerare atunci când alegi noua comodă cu sertare potrivită pentru casa ta, dar întăi o luăm cu începutul și îți spunem exact ce este o comodă și de ce ai nevoie de ea. 

Ce este o comodă cu sertare și cum o poți folosi

 

Când vine vorba de depozitarea în dormitor, o comodă cu sertare este un must-have. Proiectată pentru funcționalitate, o comodă are mai multe sertare mari pentru a depozita haine, lenjerie de pat și articole delicate. Nu numai că este foarte practică și ușor de folosit, dar investiția într-o astfel de piesă de mobilier, denumită și comodă pentru dormitor, îți permite să dai o notă de personalitate în dormitor.

 

Indiferent dacă îți plac interioarele rustice, de inspirație vintage sau ceva mai rafinat și contemporan, îți garantăm că există o comodă cu sertare care să se potrivească fiecărui spațiu, iar pe kalenda.ro vei găsi o gamă largă de produse. 

 

Datorită funcționalității sale ridicate și aspectului deosebit, poți folosi o comodă cu sertare atât în dormitor, birou, camera copiilor sau living, cât și pe hol sau atelier de lucru. Este desoebit de utilă și poți depozita aproape orice, cum ar fi dosarele și actele, rechizitele copiilor, accesoriile de cusut, veselă și articole pentru luat masa, albumele foto și jocurile de societate, truse de machiaj sau încălțăminte. 

 

Această piesă de mobilier super versatilă poate fi folosită în locul noptierelor, bufeturilor, dulapurilor de hol, oferindu-ți acces ușor la toate obiectele. De la depozitare în dormitor până la depozitare în dressing, indiferent unde o așezi, vei avea mai mult spațiu și un design deosebit.

5 sfaturi pentru a alege comoda cu sertare potrivită

 

Investiția într-o comodă cu sertare îți poate oferi spațiu suplimentar pentru orice tip de obiecte. Este o soluție ideală pentru a face spațiul ordonat și complet organizat. Îți prezentăm 5 sfaturi super utile pentru a face o alege inspirată:

 

1. Alege stilul preferat de comodă cu sertare

 

O comodă joacă un rol esențial în dormitoarele moderne. Oferă spațiu amplu de depozitare care te poate ajuta să păstrezi ordinea, să ai lucrurile ușor accesibile și să te ajute să creezi stilul de design interior dorit.

 

Modern sau clasic, scandinav sau rustic, industrial sau eclectic, Kalenda.ro are comode cu sertare în cele mai desoebite stiluri de design.

 

Comodă în stil modern

 

Aspectul modern, nuanțele neutre, liniile drepte sunt semnele distinctive ale mobilierului în stil contemporan. Comoda cu sertare modernă este foarte ușor de integrat în mai multe amenajări interioare, deoarece îmbină și favorizează simplitatea și minimalismul.

 

Comodă în stil clasic

 

Elegant, atemporal și sofisticat, stilul de mobilier clasic este inspirat de Parisul din secolele trecute. Totul este despre ornamentație și linii rafinate. Comoda cu sertare în stil clasic de la Kalenda adaugă locuinței un aer cald, primitor, natural. 

Comodă în stil rustic

 

Mobilierul rustic infuzează elemente naturale în designul casei. Suprafețele mobilierului nu trebuie să fie netede; ele pot prezenta un aspect natural și nefinisat. O casă tipică în stil rustic include texturi naturale, lemn masiv și modele florale, așadar o comodă cu sertare va completa perfect un dormitor sau living. 

 

Comodă în stil scandinav

 

Cunoscut pentru simplitatea, funcționalitatea și conexiunea cu natura, mobilierul în stil scandinav are o eleganță subestimată și un aspect minimalist. Combină designul modern cu elemente naturale cu ajutorul acestei comode cu sertare de pe kalenda.ro pentru a crea o senzație confortabilă și echilibrată în spațiul tău. Stilul scandinav oferă mult spațiu pentru auto-exprimare și ajută la crearea interioarelor luminoase și aerisite. 

 

 

Comodă în stil industrial

 

Stilul industrial se referă la aspectul brut și nefinisat, inspirat de farmecul depozitelor și fabricilor. O comodă cu sertare gri antracit sau cu detalii din fier se va integra foarte bine în ambientul casei tale. Cu amestecul său unic de clasic, natural și modern, acest stil combină simplitatea lemnului și a metalului și totuși face o declarație îndrăzneață. Unii pot găsi mobilierul în stil industrial dur și rece, în timp ce pentru alții, poate părea confortabil și mai natural.

2. Caută dimensiunea potrivită de comodă cu sertare

 

Unul dintre primele considerente atunci când alegi comoda cu sertare este dimensiunea. Dimensiunea pe care o alegi depinde în mare măsură de cât de mare este camera unde o vei plasa și pentru ce ai nevoie de ea. Dacă încăperea este mai mică, atunci alege o comodă înaltă și cu o lățime mai mică, care folosește spațiul pe verticală. Asigură-te că verifici lățimea, astfel încât sertarele să fie potrivite pentru ceea ce intenționezi să depozitezi în ele. 

 

Dacă alegi o comodă cu sertare pentru camera copiilor, atunci înălțimea va fi un aspect cheie. O comodă joasă va fi mai ușor de folosit permițând autonomia copiilor. Asigură-te însă că o fixezi bine de perete pentru a preveni orice accidente.

 

Decizia cu privire la câte sertare trebuie să aibă comoda pe care o alegi depinde de cât spațiu de depozitare ai nevoie. O caracteristică comună a multor comode este de a avea sertare și uși de dimensiuni diferite în cadrul unei singure unități. Aceasta este o caracteristică convenabilă care îți permite să stochezi mai multe articole diferite, cum ar fi pulovere și șosete, în cadrul aceleiași piese de mobilier. De obicei, cu cât numărul de sertare din interiorul unității este mai mare, cu atât unitatea va fi mai înaltă, mai ales dacă toate sertarele sunt de aceeași lățime. Ține cont de acest lucru atunci când decideți dimensiunea față de spațiul de stocare.


Pe kalenda.ro vei găsi atât comode cu sertare, cât și comode cu uși, pe care le poți folosi atât în dormitor, cât și în living, așa cum este comoda Nossa alb/stejar.