Stiai ca, initial, saltele cu spuma Memory au fost special concepute pentru astronauti si, ulterior, adaptate paturilor din spitale? In ultimii ani, saltelele Memory Foam au intalnit o crestere enorma in privinta vanzarile, numarandu-se printre cele mai bune solutii pentru un somn linistit si sanatos. Datorita proprietatilor pe care le intruneste o saltea cu memorie, somnul tau, un proces absolut vital organismului, va avea parte de cele mai placute si odihnitoare clipe.

Pentru ca grija pentru sanatate nu ar trebui sa fie in repaus niciodata, nici macar pe timpul noptii, ar trebuie sa iei in calcul o saltea care sa iti aduca un somn sanatos.

Care sunt avantajele daca alegi o saltea cu memorie?

1.Elimina punctele de presiune

Salteaua cu memorie are capacitatea de a ameliora forta de presiune exercitata dintre corp si suprafata care intra in contact. Arcurile opun rezistenta greutatii si o impinge impotriva ta, in timp ce forta gravitationala o trage in jos. Acest lucru duce la aparitia unor puncte de presiune in zona soldurilor si umerilor, care cauzeaza durerile de spate si de solduri de a doua zi. Salteaua este special conceputa sa comprime greutatea si sa reduca presiunea cu pana la 50%. Practic, spuma vascoelastica a saltelei preia conturul corpului si distribuie greutatea, in mod egal, pe toata suprafata saltelei.

2.Favorizeaza circulatia sanguina

Datorita indepartarii punctelor de presiune, salteaua Memory Foam imbunatateste circulatia sanguina din timpul somnului.

3.Asigura o pozitie aliniata coloanei vertebrale, gatului si zonei lombare

Proprietatile unice ale spumei cu memorie asigura un important beneficiu: o pozitie naturala a coloanei vertebrale. Spuma densa iti ofera suport in zona lombara si o curbura naturala corpului, in timpului somnului. In plus, salteaua sustine perfect capul si gatul, avand parte, in acest fel, de un somn sanatos, fara dureri de cap, spate si gat a doua zi.

4.Iti ofera un somn linistit

Salteaua cu spuma cu memorie reduce considerabil necesitatea de a te rasuci si misca in timpul noptii. Daca ai un somn tulburat si agitat, sa stii ca acest lucru, in mare parte, este cauzat de punctele de presiune exercitate la nivelul corpului tau. Salteaua se contureaza perfect in jurul corpului tau si iti ofera un somn placut si linistit.

5.Ofera echilibru in timpul somnului.

Somnul in doi poate fi, de multe ori, o primejdie pentru unul dintre parteneri. Fie ca unul dintre voi doi are un somn destul de agitat si tulburat, fie ca amandoi suferiti de aceasta problema, coatele si suprafata neuniforma fixata vor fi un obstacol in calea odihnei. Salteaua Memory Foam pentru doua persoane are rolul de a elimina efectul de balans, intrucat se adapteaza formelor si greutatilor corpurilor.

6.Sunt rezistente in timp

Saltele cu spuma cu memorie nu se deformeaza in timp si isi pastreaza proprietatile elastice peste ani, chiar daca sunt supuse unor greutati mari.

Vasco Memory Kalenda este salteaua care combate problemele de somn cu care te confrunti si care te ajuta sa ai un somn linistit si fara dureri de spate, a doua zi. Salteaua este conceputa cu un strat de spuma vascoelastica care se adapteaza usor si perfect corpului tau. Asemenea unui tratament medical, salteaua pe langa un confort optim si relaxare, are capacitatea de a-ti regla deformatiile cauzate de pozitia incorecta adoptata in timpul noptii. In plus, grosimea de 21 cm a saltelei iti va oferi senzatia de scufundare lina si usoara.

Pe site-ul www.kalenda.ro vei gasit salteaua la un pret foarte bun, asa ca grabeste-te sa prinzi oferta.